Op bezoek bij de filmlocaties van The Avengers in New York City

Welkom bij UStravel! Ben je een fan van ‘The Avengers’ en droom je ervan om de werelden van Iron Man, Captain America en Thor te betreden? Goed nieuws!
In deze blog nemen we je mee op een epische reis door New York City, waar je de kans krijgt om de filmlocaties van The Avengers in New York City te verkennen.
Van de indrukwekkende skyline tot de beroemde straten, we zullen je laten zien waar deze superhelden hun avonturen beleefden. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol actie en magie!

Stark Tower

Als eerste bestemming op onze Avengers-tour is de legendarische Stark Tower. Deze iconische locatie diende als hoofdkwartier van Tony Stark, ook bekend als Iron Man. Gelegen in het hart van Manhattan, biedt deze indrukwekkende wolkenkrabber een adembenemend uitzicht over de stad.
Ontdek hoe de filmmakers deze fictieve toren tot leven brachten en geniet van het panoramische uitzicht vanaf het observatiedek. Mis deze kans niet om jezelf even een Avenger te voelen!

Battle of New York

Herinner je je de adembenemende Battle of New York uit de eerste ‘Avengers’-film? Nou, we nemen je mee naar de plaats waar deze epische strijd plaatsvond: Times Square. Deze bruisende locatie is een bekend symbool van New York City en heeft een speciale betekenis voor Marvel-fans. Loop door de straten waar de Avengers vochten tegen buitenaardse indringers en zie hoe de magie van de film tot leven komt. Wees voorbereid op verrassingen en herbeleef de opwinding van deze spectaculaire scènes.

Filmlocaties van The Avengers in New York City

Central Park

Zelfs superhelden hebben af en toe wat rust nodig, en waar kunnen ze dat beter doen dan in het prachtige Central Park? Ontsnap aan de drukte van de stad en volg de voetsporen van je favoriete Avengers-sterren. Ontdek de exacte plekken waar enkele iconische scènes werden gefilmd en geniet van de sereniteit van dit wereldberoemde park. Neem de tijd om te ontspannen, maak een wandeling door de groene weiden en maak je eigen herinneringen in deze oase van rust.

Grand Central Terminal

Als je ooit hebt gedroomd van het reizen als een Avenger, dan is Grand Central Terminal de plek waar je moet zijn. Deze historische treinterminal is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar heeft ook gediend als decor voor verschillende Avengers-films. Volg de voetsporen van je helden terwijl je door de majestueuze hal wandelt en je verbeelding de vrije loop laat. Ontdek de geheime hoekjes en filmlocaties die je misschien hebt gemist en voel je even een superheld op een missie.

Grand Central Terminal

New York Public Library

Last but not least, brengen we je naar de New York Public Library, een plek waar kennis en avontuur hand in hand gaan. Deze prachtige bibliotheek heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar is ook te zien geweest in een aantal ‘Avengers’-films. Bewonder de indrukwekkende architectuur terwijl je door de gangen loopt en je voorstelt dat je de wereld redt, net zoals je favoriete superhelden.
Een bezoek aan deze locatie is een eerbetoon aan zowel literatuur als film en zal je zeker inspireren.

Stap in de wereld van ‘The Avengers’ in New York City

Na deze onvergetelijke tour langs de filmlocaties van ‘The Avengers’ in New York City, heb je een glimp opgevangen van de magie achter deze geliefde superheldenfilms. Van de indrukwekkende Stark Tower tot de epische Battle of New York in Times Square, elke locatie heeft zijn eigen unieke charme.
Dompel jezelf onder in de wereld van ‘The Avengers’, voel de opwinding en creëer je eigen avonturen in de straten van New York City. Meer weten over New York City? Dan kun je altijd naar onze pagina over New York City of contact met ons opnemen!

New York City

FAQ

Welke Avengers-films zijn in New York City gefilmd?

De Avengers-films die in New York City zijn gefilmd, zijn onder andere ‘The Avengers’ (2012) en ‘Avengers: Infinity War’ (2018).

Kan ik de Stark Tower bezoeken?

Helaas is de Stark Tower in werkelijkheid het gebouw van het MetLife Insurance Company en is het niet toegankelijk voor het publiek. Je kunt echter wel genieten van het uitzicht op de toren vanaf verschillende locaties in de stad.

Kan ik de Battle of New York-scène opnieuw beleven?

Hoewel je de Battle of New York-scène niet letterlijk kunt herbeleven, kun je wel door de straten van Times Square lopen waar de scène is gefilmd. Hierdoor kun je de magie en opwinding van de film opnieuw ervaren.

Zijn de filmlocaties van ‘The Avengers’ gemakkelijk te bereiken?

Ja, de filmlocaties van ‘The Avengers’ zijn over het algemeen gemakkelijk te bereiken. New York City heeft een uitgebreid openbaar vervoerssysteem, waardoor je eenvoudig van de ene locatie naar de andere kunt reizen.

Hoe lang duurt het om alle filmlocaties te bezoeken?

De tijd die nodig is om alle filmlocaties te bezoeken, kan variëren, afhankelijk van je eigen tempo en interesses. Het is raadzaam om minimaal één volledige dag uit te trekken om alle locaties op je gemak te kunnen verkennen.

De ultieme familie vakantie in Amerika
UStravel

Over de auteur

Misschien vind je deze verhalen ook leuk

Goedkope roadtripideeën
Heb je altijd al gedroomd van het maken van een roadtrip?...
Comfortabel vliegen naar New York en Boston met JetBlue
Bij UStravel.nl | Canadatravel.nl streven we er altijd...

Recente posts

Goedkope roadtripideeën
Goedkope roadtripideeën
Comfortabel vliegen naar New York en Boston met JetBlue
Comfortabel vliegen naar New York en Boston met JetBlue
Header_VoeldepassieinPhilly
Voel de passie in Philly
Header_Camperreis-2
Waarom je deze zomer een camperreis moet maken
AmerikaanseHamburgers
5 recepten voor Amerikaanse hamburgers
Goedkope roadtripideeën
Comfortabel vliegen naar New York en Boston met JetBlue
Header_VoeldepassieinPhilly
Header_Camperreis-2
AmerikaanseHamburgers