Ontdek Florida in 10 dagen

Ontdek Florida in 10 dagen! Welkom in het zonnige paradijs van Florida! Stap in en reis met ons mee op een 10-daags avontuur vol verrassingen en unieke ervaringen. Van de magie van Universal Studios tot de serene wateren van Crystal River, van bruisende steden tot de uitgestrekte Everglades – we nemen je mee op een reis die al je zintuigen zal prikkelen. Ontdek met ons de schoonheid en veelzijdigheid van de Sunshine State en laat je betoveren door alles wat Florida te bieden heeft. Laten we beginnen!

Welkom bij onze reis door het betoverende Florida!

Dag 1 – Aankomst in Florida & Universal’s Cabana Bay Beach Resort

Dodge challenger auto Florida

Na een lange vlucht zijn we eindelijk in Florida aangekomen! Vol opwinding en energie stappen we in onze huurauto en vertrekken we naar ons eerste verblijf, Universal’s Cabana Bay Beach Resort. Dit retro-resort ademt de sfeer van vervlogen tijden uit, terwijl we genieten van de moderne voorzieningen bereiden we ons alvast voor op morgen, Universal! Onze avonturen beginnen hier!

Dag 2: Magische ervaringen in Universal Studios en Islands of Adventure

Deze dag staat volledig in het teken van magie en avontuur! We verkennen Universal Studios en Islands of Adventure met de exclusieve Express Pass, waardoor we alle iconische attracties kunnen beleven zonder lange wachtrijen.
We duiken in de wereld van Harry Potter, proeven de beroemde Butterbeer en beleven onvergetelijke momenten in attracties zoals de Jurassic World Velocicoaster en Hagrid’s Magical Creatures Motorbike.

Bekijk hieronder onze video’s van de spectaculaire Jurassic World Velocicoaster en het betoverende avontuur van Hagrid’s Magical Creatures Motorbike!

Dag 3: Volcano Bay

We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt bij Volcano Bay, een waterpark met een vulkanisch thema. Na het ontbijt plonzen we in het verfrissende water en genieten we van glijbanen, zwembaden en het mooie strand. Het is de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben met vrienden en familie.

Dag 4 en 5: Crystal River en snorkelen met manatees

Op dag 4 vertrekken we naar Crystal River, waar we verwelkomd worden door de charmante Plantation Resort on Crystal River. Hier wacht een unieke ervaring op ons: snorkelen met zeekoeien! Onderwater ontmoeten we deze vriendelijke manatees in hun natuurlijke omgeving. Echt een aanrader!

Dag 5 is een dag van ontspanning bij Plantation on Crystal River, omringd door prachtige natuur en de serene sfeer van de kust.

Snorkelen met manatees crystal river

Dag 6: Cultuur en strand in St. Petersburg

We vertrekken naar St. Petersburg, een stad die bekend staat om zijn prachtige stranden en culturele bezienswaardigheden. We wandelen langs de kustlijn, genieten van de zon en bezoeken het indrukwekkende Dalí Museum, waar we ons laten onderdompelen in de surrealistische kunstwerken van Salvador Dalí.

Dag 7: Roadtrip naar Naples en Sarasota

Deze dag staat in het teken van een geweldige roadtrip! We rijden vroeg in de ochtend naar Naples en bezoeken onderweg de mooie stad Sarasota en het levendige Fort Myers. Het is een rit vol ontdekkingen en nieuwe avonturen, terwijl we steeds meer van Florida’s diversiteit ervaren. Voordat we inchecken hebben we een bijzondere Sunset Tour dolfijnen langs de boot zwemmen, wauw! We overnachten in Port of the Everglades resort.

Florida Everglades airboat tour - Alligator spotten

Dag 8 en 9: Everglades avontuur en terug naar Orlando

We stappen in de wereld van de Everglades en maken een spannende airboat tour, waarbij we de prachtige natuur en wilde dieren van dichtbij kunnen bewonderen. Daarna keren we terug naar Orlando, waar we ons vermaken in het geweldige Drury Plaza Hotel Orlando Lake Buena Vista. Op dag 9 bezoeken we Disney Springs voor winkelen, dineren en entertainment.

Dag 10: Sensatie bij SeaWorld en laatste avond in Florida

Onze reis eindigt met een onvergetelijke dag bij SeaWorld. We beleven spectaculaire shows en genieten van spannende attracties, terwijl we meer leren over het behoud van zeedieren. In de avond shoppen we voor de laatste souvenirs om onze reis te gedenken.

Dag 11: Terug naar huis met onvergetelijke herinneringen

Helaas is het tijd om afscheid te nemen van Florida. Onze 10-daagse reis zit erop, maar we nemen onvergetelijke herinneringen en nieuwe vriendschappen met ons mee. Bedankt voor het volgen van ons avontuur en tot snel weer! Wil je ook zo’n onvergetelijke reis door Florida ervaren? Boek dan nu bij UStravel.nl en ontdek zelf de pracht van de Sunshine State!

Dank jullie wel voor het lezen van ons avontuurlijke blog! We hopen dat jullie genoten hebben van onze reis door Florida. Tot de volgende keer voor meer reisinspiratie en avonturen!

Veel reisplezier en tot snel!

Robbert Hendrix

Over de auteur

Misschien vind je deze verhalen ook leuk

JazzmuziekInAmerika (6)
Op 1 juli viert Canada haar verjaardag met, een nationale...
JazzmuziekInAmerika (5)
UFO-bestemmingen in de VS. Elk jaar op 2 juli is het...

Recente posts

JazzmuziekInAmerika (6)
Canada Day
JazzmuziekInAmerika (5)
UFO-bestemmingen in de VS
JazzmuziekInAmerika (2)
MLB Seizoen 2024
JazzmuziekInAmerika (1)
Amerikaanse cocktails
JazzmuziekInAmerika
Jazzmuziek in Amerika
JazzmuziekInAmerika (6)
JazzmuziekInAmerika (5)
JazzmuziekInAmerika (2)
JazzmuziekInAmerika (1)
JazzmuziekInAmerika